Doporučené příslušenství pro vozíky THULE Chariot

PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO VOZÍKY THULE CHARIOT

 Na našem e-shopu naleznete kategorii příslušenství pro Thule zde:


příslušenství pro vozíky thule chariot

Co nabízíme pro oblíbené vozíky značky Thule Chariot?

Nabídka příslušenství pro Thule vozíky se stále rozšiřuje, proto jsme pro Vás připravili seznam, jaké doplňky můžete vašemu miminku do vozíku pořídit.

Kromě originálních doplňků Thule najdete v naší nabídce české výrobky značky DOGY Components, které u nás navrhujeme a vyrábíme.

Rozdělní příslušenství dle druhů:

Jogger sety:

Přední velké 16" kolo a 2 ramena pro běh a chůzi v terénu, které dříve nebo později využijete.

Pro starší modely CX a Cougar již jogger sety nejsou dustupné.

 

Protiprachové síťky:

Přední síťovina vozíku je relativně hrubá. Slouží jako ochrana proti hmyzu a odlétajícím kmínkům. Nechrání však proti prachu, jehličí a drobným částicím. Řešením je protiprachová a protipylová síťka z certifikovaného materiálu z dílny DOGY Components.

Miminkovníky:

Jedná se o bezpečnostní vložka pro malé děti zhruba do věku 10-12 měsíců, které ještě sami nesedí. Pro ty je miminkovník NUTNOST!

 

Opory hlavy a trupu:

Sedák vozíků THULE je integrovaný v potahu vozíku. Pro lepší pohodlí dětí a lepší oporu doporučujeme následující opory trupu a hlavy.

Záhlavníky:

Pro starší děti odhadem od 18-24 měsíců, které již nepotřebuji oporu zad. Jedná se vlastně o část 2-dílné opory uvedené výše.

  • Záhlavník pro Thule - značka DOGY Components. Pro větší dětičky, které již nepotřebují celou oporu trupu, určitě doporučíme tzv. záhlavník, který je pohodlnější pro spánek. Jde o jakýsi polštářek s uchycením k sedačce. Savý, příjemný materiál - bavlna.

 Pláštěnky

Pro dlouhé cesty v dešti se vám jistě bude hodit pláštěnka. 

Pláštěnka pro Thule

Pláštěnka pro Chariot CX a Cougar

Zimní ski sety:

Pro nadšence pohybu v jakémkoliv ročním období, tedy i v zimě.

 

FUSAKY pro vozíky Thule:

Pro tepelný komfort v zimním období. Sedák vozíku THULE je vybaven pouze tenkým polstrováním a děti mohou zespodu prochladnout. Proto doporučujeme zvážit pořízení teplého fusaku navrženého pro vozíky THULE.

Pro

 

Fusaky do sedačky:

 

Fusaky do miminkovníku:

 

Rukávníky:

Na teplo rodičů nesmíte zapomenout, proto jsme připravili i rukávníky, které Vás zahřejí.

 

Polstry do vozíků Thule:

Jelikož je sedák vozíku Thule velice jednoduchý, připravili jsme dodatečné polstrování, které změkčí sedák a je zároveň praktický. Při znečištění jej snadno vyjmete a vyperete. Zimní varianta s ovčí vlnou zvýší tepelný komfort v zimě.

 

Nepadající deky:

Na přechodné období na podzim a na jaře, či letní chladnější dny se bude hodit deka, kterou můžete sladit například s barvou opory.

 

Přepravní a skladovací vaky na vozíky a kočárky Thule:

Chcete-li vozík chránit při převozu na dovolenou, nebo jenom při skladování? Chcete udržet vozík jako nový a udržet jeho vysokou prodejní cenu, chraňte jej vakem. 

 

Parkovací potahy pro vozíky Thule:

Potahy slouží pro ochranu proti UV záření při parkovaní v garáži, či případně v přístřešku. Zpomalí stárnutí materiálů.

 

Přídavné úložné prostory na vozíky Thule:

Na prochzákách se hodí místo pro odkládání drobností, které potřebujete mít vždy při ruce. K tomu poslouží níže uvedené organizéry.

 

Potahy a vaky na kola:

Potah na kola oceníte vždy, když se vrátíte z procházky s ušpiněnými koly. Použitím potahů kol nečistoty zakryjete a s vozíkem můžete vjet do interiéru bez obav a nebo vozík včetně kol složit do kufru auta.

 

Adaptéry pevných os a závěs ke kolu:

V dnešní době už téměř nutná věc pro připojení vozíku k modernímu kolu. Dnešní kola mají v zadním kole pevnou osu, na kterou úchyt přidělat nelze. Tuto osu je potřeba nahradit speciální osou, která odpovídá rozměrům originální osy a má externí závit M10 s matici, pod kterou úchyt vozíku Thule připevníte.

Článek:


výběr adaptéru pevných os pro thule

 

Zpět do obchodu