Dárkové poukazy na nákup na www.ODPRUZENI.cz

TIP na Vánoční dárek, svatební dárek, dárek k narozeninám

Inspirace pro příbuzné, přátele a kamarády. Mnoho z nás řeší nákup dárku pro své blízké pro nejednu příležitost jakou jsou narozeniny, Vánoce, svatby apod. Proto přicházíme s novinkou v nabídce, kterou jsou dárkové poukazy na nákup jakéhokoliv zboží v našem e-shopu, ve kterém naleznete sortiment dětských cyklovozíků, vozíků za kolo, ale i joggerů a vozík určených na in-line bruslení. To vše lze mnohokrát řešit jedním vozíkem.

Výběr správného vozíku na konkrétní potřeby budoucích majitelů raději nechte na nich samotných a věnujte jim poukaz. Přece jenom je v nabídce spousty provedení i barevných variant. Široká nabídka příslušenství zamotá hlavu i jim samotným :). Svěřte je do naší péče, my se o ně postaráme. To vše s POUKAZEM NA NÁKUP zboží od www.ODPRUŽENÍ.cz

Vyvíjíme a vyrábíme komponenty a příslušenství pro dětské vozíky již od roku 2008. Na trhu cyklistických komponentů jsme již od roku 1992. Naše zkušenosti jsou zárukou nabídky pouze kvalitního zboží, které jsme sami testovali a používali.  Naše výrobky používají tisíce zákazníků v Evropě, ale i v zámoří. 

 

Zpět do obchodu