Adaptér pevné osy pro LEGGERO

Zakoupili jste u nás vozík za kolo švýcarské značky LEGGERO, máte na zadním kole pevnou osu a nevíte si rady s výběrem adaptéru pevné osy?
Pomůžeme Vám identifikovat adaptér osy přímo pro Vaše kolo. Do objednávky doplňte do poznámky číslo faktury vozíku.

 

Pokud máte vozík, který není z oficiální distribuce Odpružení.cz, přejděte na tento produkt Adaptér pevné osy pro vozíky z jiné distribuce

Datum dodání sdělíme na dotaz
Kód: ADLEG1
Značka: LEGGERO
2 699 Kč / ks 2 231 Kč bez DPH
Kategorie: LEGGERO pevné osy
Hmotnost: 0.5 kg

Výběr adaptéru pevné osy pro vozíky za kolo značek LEGGERO:

Adaptéry pevných os a další příslušenství jsou určeny pro vozíky Leggero pocházející z oficiální české distribuce, tedy zakoupené u nás či našich oficiálních partnerů.

Na základě Vámi zaslaných parametrů Vaší pevné osy Vám poradíme s výběrem toho správného adaptéru pevné osy právě pro Vaše kolo.

 

  • Pročtěte si následující odkaz: 

JAK VYBRAT ADAPTÉR PRO PŘIPOJENÍ VOZÍKU ZA KOLO ZNAČKY LEGGERO 

  • zašlete nám do e-mailu daniel@odpruzeni.cz údaje či fotky dle našeho popisu.
    Do e-mailu prosím nezapomeňte uvést číslo objednávky. Nebude-li uvedeno, zdržíme se na dohledávání, k jaké objednávce byly obrázky zaslány a může toto zdržet odeslání celé zakázky. Moc děkujeme za pochopení!

Cena u tohoto produktu není cena za službu výběru, ale cena za osu. Výběr je ZDARMA pro vozíky z naší oficiální distribuce Odpružení.cz.
Pokud zjistíme, že adaptér například nepotřebujete, z Vaší objednávky bude adaptér stornován. Pokud již proběhla platba, vrátíme Vám částku na váš bankovní účet. 

 

VÝBĚR OSY PRO THULE

VÝBĚR OSY PRO XLC BY CROOZER A CROOZER KID

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu