Výhody švýcarských vozíků za kolo LEGGERO

1) Původ značky LEGGERO a jeho bezpečnost

Švýcarská firma Brüggli vyrábí vozíky za kolo již od roku 1988. 100% produktů a dílů jsou vyrobeny v Evropě.
Výrobci se především zaměřují na nejvyšší bezpečnost a kvalitu. Vozíky LEGGERO úspěšně prošli nejmodernějšími atesty TÜV a GS, včetně crash testů.


2) LEGGERO je vozík výrobcem přímo určený na in-line bruslení

Výrobce LEGGERO vozíky přímo doporučuje pro in-line bruslení. Díky jejich perfektnímu zhotovení brzd a výborné stabilitě je vozík bezpečný i při tomto sportu.

 

3) Odpružení s tlumičem nárazů vozíku LEGGERO Enso

Funkční integrované odpružení včetně tlumení, se zdvihem až 7,5 cm s možností regulace tuhosti.
Dle nás, specialistů na odpružení, je toto velmi důležitý bod, proč používat pro malé děti právě vozík LEGGERO. 

 

4)  Snadné skládání / rozkládání vozíku Leggero Enso

LEGGERO ENSO má velmi jednoduchý systém skládání tzv. „Click&Fold“, které nám přijde naprosto skvělé a jednoduché.
Taktéž ovládání kočárkových koleček je maximálně pohodlné a jednoduché. Klečka jsou integrovaná v rámu vozíku a aktivují se pouhým vykopnutím bez nutnosti ručního odjištění (např. se k vozíku nemusíte ohýbat).

 

5) Lépe řešené kotoučové brzdy

Kotoučové brzdy zadních kol vozíků LEGGERO jsou konstrukčně stejné, jako brzdy pro horská kola, kde je vyžadována nejvyšší funkčnost a spolehlivost brzdění. Model ENSO má mechanické kotoučové brzdy, model VENTO hydraulické kotoučové brzdy. Oba modely mají perfektní efektivitu brzdění.

 

6) Komfortní sedačka ve vozíku Leggero Enso

Sedačka je ergonomicky řešena a velikostně nastavitelná dle velikosti dítěte. Nastavení výšky opěrky je velmi jednoduché, pouhým zatáhnutím sedačku posunete. Sedačka je regulovatelná také na výšku. Regulujete tak vzdálenost sedačky mezi zadečkem a podlahou, přesně na míru Vašemu miminku.

 

7) Plastový kryt podlahy vozíku

Přední část je tvořena plastovou vanou, která chrání podvozek od podření.

 

8) Patentovaný cyklo závěs

Díky speciálnímu upnutí je možné vozíky LEGGERO použít za běžná kola i elektrokola. V sortimentu jsou samozřejmostí i adaptéry pro kola s pevnou osou.

 

9) Dobrá dostupnost náhradních dílů

Brüggli, výrobce značky LEGGERO je firma ležící od ČR pár set kilometrů, tudíž dodávky náhradních dílů jsou bezproblémové a rychlé. Vozíky jiných značek, které jsou vyráběny v Číně, mají dostupnost náhradních dílů v některých případech velmi výrazně horší. U vozíků lacinějších značek dokonce nejsou náhradní díly dostupné vůbec. Jedná se hlavně o vozíky prodávané v supermarketech. Od nákupu těchto vozíků varujeme především. Jejich bezpečnost je mnohdy nulová.

Další důležitá poznámka k náhradním dílům: LEGGERO garantuje dostupnost náhradních dílů ještě 10 let po ukončení prodeje daného modelu.

 

10) Dokonalý design

S vozíkem LEGGERO Vás nikdo nepřehlédne. Výrobce značky LEGGERO, firma Brüggli, dává velký důraz nejen na kvalitu, ale i na nadčasový, luxusní design.

 

11) Jednoduché uvedení do provozu 

Zprovoznění vozíku LEGGERO ENSO je velmi jednoduché. Nepotřebujete žádné nářadí. Samozřejmě je důležité si nejprve přečíst návod, abyste věděli např. jak nandat kola, jak se při používání vozíku chovat, na co nezapomenout, jak správně miminko upnout atd. U modelu VENTO je nutné použít nářadí, to je součástí balení.

 

 VIDEO UVEDENÍ VOZÍKU DO PROVOZU

Přejeme hodně zábavy s Vaším vozíkem LEGGERO!

Tým DOKOV s.r.o.
Dovozce značky LEGGERO

 

 leggero_vozik_chariot_kocar_876_1

Zpět do obchodu