Sezení ve vozíku za kolo CROOZER

CROOZER a XLC by CROOZER

Chceme pořídit vozík za kolo. Jak se v něm mému miminku bude sedět?

Aneb "Používejte miminkovník a oporu trupu pro CROOZER"

 

clona_dogy_croozer_xlc

 

Spousty maminek se ptá, jak se miminku ve vozíku za kolo líbí. Jak se jim sedí, jak se jim dýchá, zda jim tam není zima, zda je to tam baví, atd…

Dokud miminko samo neumí sedět (což nastává okolo 8. měsíce věku), musíme pořídit děťátku do vozíku za kolo tzv. miminkovník.
Dá se využít cca do 15 měsíců, ale velká část zákazníků miminkovník vyndává již v momentě, kdy miminko samo začne sedět.

Ale je dobré posadit děťátko samotné do sedačky bez jakékoliv opory trupu?
Není. Představte si to asi tak, jako byste seděli právě na té zmíněné lavičce v parku a chtěli se na ní prospat. Po usnutí se zbortíte a moc pohodlně se Vám spát nebude.

Osobní rada zní: vydržte s miminkovníkem co nejdéle. Proč? Miminko v něm pohodlně „sedoleží“, z vozíku ven vidí dobře a při usnutí se mi prostě pohodlně leží.
Proč tedy chvátat s odstraňováním takovéto pohodlné postýlky?
Není-li zbytí a již je Vaše miminko velké, posaďte ho do sedačky. Ale ne do sedačky samotné, nýbrž do vypolstrovaného pohodlného „křesílka“. Jak toho docílit, když je Vaše sedačka spíše podobná té lavičce?
Na vlastních dětech jsme vyzkoušeli ledacos. Nejlepší, nejpohodlnější a vlastně i nejlacinější řešení pro nás byla Opora trupu DOGY.
Navrhli jsme ji tak, aby byla pohodlná dětem a cenově přijatelná pro rodiče. Děťátku se krásně tvarově uzpůsobí a mohou si o polštáře opřít jak tělo, tak hlavičku.

Opora trupu je využitelná cca do 3 let.

RADY a TIPY:

Pod sedačku umístěte polštářek, aby mělo děťátko sedačku více vypolstrovanou. Takto jsme to řešili my po celou dobu používání vozíku CROOZER (pro dceru) i XLC by Crooozer (pro mladšího syna).

 

 

 
Zpět do obchodu