Kdy využijete vozík za kolo pro psa?

Vozík za kolo pro psa

Půjčovna vozíků za kolo pro psa České Budějovice Vozík za kolo pro psa Leggero Vento

Všichni známe vozíky za kolo asi spíše jako kočárek pro děti, který lze připojit za kolo. Poslední roky se však trendy mění a čím dál více vidíme ve vozících za kolem i pejsky.
Při loňské dovolené u Bodamského jezera jsme se osobně přesvědčili, že psí vozíky dokonce výrazně převyšují vozíky s dětmi.
Proč vozík za kolo pro psa?

1)      Dovolená pohromadě. Vozík pro psa je to skvělý způsob, jak si ulehčit dovolené a netrápit Vašeho pejska v cizím prostředí psího pensionu. Pejsek může jet s Vámi.

2)      Sport - snadné a zdravé venčení za městem. Od domu až do přírody rychle a bez nebezpečí na silnici. Máte aktivního pejska, který potřebuje pohyb a ve městě nemáte prostor na vyběhání? Vezměte kolo a pejska popovezte za město. Ve vozíku nehrozí střetnutí s autem, ani Vás pejsek nestáhne z kola. Na polní cestě dejte pak pejskovi volný pohyb, nechte ho volně vyběhat a sami se projeďte na čerstvém vzduchu. Zasportuje si Váš pes i vy sami.

3)      Po silnici jezděte bezpečně, nenechte běhat pejska u kola.

4)      Vozík funguje i jako kočárek. Pokud máte invalidního nebo starého pejska, určitě oceníte tuto pomoc. Pejska vezměte na výlet a nechte ho jít jen tolik, kolik zvládne sám ujít. Nemusíte chvátat domů, abyste pejska vyvenčili a pejsek bude nadšený, že je stále s Vámi.

5)      Nákladní vozík. Pokud zrovna nejedete na cyklodovolenou s pejskem, který zůstal s paničkou doma, třeba se Vám bude vozík hodit na přepravu stanu, nebo jiného nákladu. Vozíky za kolo pro psy mají všechny vyšší nosnost, proto v něm uvezete ledacos. Co třeba nákup? J

6)      Ušetříte peníze, přírodu a čas. Nemusíte pejska za město na velké venčení převážet autem. Nespotřebujete žádný benzín, neznečistíte tak přírodu. A pokud jste vášnivý cyklista, který si denně dělá čas na sebe a kolo a zároveň chodíte venčit pejska, můžete obě dvě činnosti spojit v jednu. Jeden výlet, dvě činnosti naráz.

7)      A hlavně! Budete se svým pejskem více spolu!


Jak vybrat ten správný vozík pro Vašeho psa?

Vstupte na náš e-shop a vyberte si ten správný vozík pro Vašeho pejska.
Vozíky nejen prodáváme, ale i půjčujeme.

E-SHOP VOZÍKY ZA KOLO PRO PSY

PŮJČOVNA VOZÍKŮ ZA KOLO PRO PSY - ČESKÉ BUDĚJOVICE


Nevíte-li si rady a potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit a my Vám s výběrem vozíku rádi pomůžeme. Sami máme dva chlupáče a s vozíky za kolo pro pejsky (i pro děti) máme ty největší zkušenosti. Čistě na vozíky za kolo se specializujeme již od roku 2009 a stále nás nepřestávají bavit. J

Váš tým DOKOV s.r.o.
www.ODPRUZENI.cz
České Budějovice
Tel.: 773796858
E-mail: info@odpruzeni.cz

Zpět do obchodu