Vysvlékli jsme švýcarské ENSO

Žádné schovávání, jdeme na kost! Odkrýváme veškeré detaily švýcarského vozíku a multifunkčního sporťáku Leggero ENSO.

Napsáno již bylo mnoho. Otestováno také. Ale ještě nikdo "nestáhl" švýcarské Leggero ENSO z kůže. Články a o unikátní bezpečnosti, certifikaci německými laboratořemi TÜV SÜD, nezávislé testy odpružení. Fakta, fakta a fakta. Ale pořád to jsou pouze slova na papíře. Proto jsme pro Vás jako důkaz svlékli švýcarské Enso na kost a výsledek vidíte ve fotogalerii níže.

Všimněte si hliníkového rámu zabezpečujícího ochranu dětí i při překlopení o 180°.

Na fotkách vidíte zpracování unikátně řešeného sedáku, který je zavěšený v rámu. Nejedná se vložku na podlaze vozíku, ale o plnohodnotný ergonomický sedák se sklonem opěradla ca 90° zabezpečující optimální držení páteře a dýchání dětí. Právě takto byl navržen švýcarskými mediky, kteří spolupracovali na vývoji Ensa.

Téměř dokonalý systém odpružení poskytující zdvih 75mm a zároveň dokonalé tlumení zpětných rázů. Stejně jako tomu je u osobních automobilů, u kterých je tlumení nedílnou součástí aut.

Kotoučové brzdy poskytující dostatečný výkon poskytující dostatečnou brzdnou sílu i pro vyšší rychlosti a tedy i in-line bruslení. Jaké každé brzdy potřebují správné seřízení a údržbu. Proto každé Enso před odesláním pro vás rozbalíme a brzdy seřídíme.

Unikátní sklápěcí systém "Synchroloc" umožňuje složení a rozložení prakticky během pár vteřin. Po pár vyzkoušení doma u televize se snadno systém skládání a rozkládání naučíte a bude vám dělat pouze radost.

Integrovaná kočárková kolečka umožňují přestavbu na kočárek také během pár vteřin. A to dokonce certifikovaný kočárek. To znamená, že se nemusíte bát vozit své prcky téměř od prvních měsíců. V Ensu nejsou žádné ostré hrany či jiné záludnosti, které by Vás mohli překvapit.

A teď už slíbené fotograie:

               

                  

 

               

               

               

               

Zpět do obchodu