Rostoucí odrážedla LEG&GO

 ROZŠIŘUJEME PRO VÁS SORTIMENT – ROSTOUCÍ ODRÁŽEDLA LEG&GO


Pro rok 2020 pro Vás připravujeme veliké novinky týkající se zejména rozšíření sortimentu dětské cyklistiky. Horkou novinkou jsou dřevěná „rostoucí“ odrážedla značky LEG&GO navržená a vyráběná s respektem k přírodě s využitím pro děti od 6-ti měsíců až po ca 6 let pyšnící se mnoha oceněními z mezinárodních soutěží a výstav. Genialitu řešení podtrhují obrovský zájem tisíce prodaných kusů v Německu, Švýcarsku a dalších Evropských zemí. 

 

Díky rostoucí schopnosti Vám odrážedlo LEG&GO ušetří výdaje za odrážedla různých velikostí, za první šlapací tříkolky a kola několika velikostí. Opora pro nohy usnadní učení rovnováhy. Tříkolka ulehčí první šlápnutí do pedálů a kolo je jak dělané pro zkušené závodníky.  Za ušetřenými výdaji ještě odpadá starost s nepotřebnými stroji. Tentokrát to vše zvládenete s jedním, s LEG&GO.


Unikátní systém přestavby nabízí možnost přestavby odrážedla na houpadlo, šlapací tříkolkukolo. Veškeré varianty jsou dostupné v několika velikost, díky čemuž je odrážedlo LEG&GO za všech okolností bezpečné a ergonomické.

 

    

 

 

 

K tomu všemu je zde unikátní design díky použití březového dřeva z obnovitelných zdrojů. Březové dřevo díky pružícím schopnostem a také způsob zpracování spolu s unikátním tvarováním profilů zajišťují vysoký komfort dětí na jakémkoliv povrchu. Za tím vším stojí 30-ti leté zkušenosti Egona Garklavse, zakladatele Lotyšské rodinné firmy zabývající se zpracováním dřeva.

 

 

INVESTUJTE ROZUMEM
MYSLETE NA PŘÍRODU
MYSLETE NA BEZPEČNOST A POHODLÍ VAŠICH DĚTÍ
A MYSLETE NA SEBE A VÁŠ VOLNÝ ČAS

   

  

 

Egons Garklavs, Chief Designer and creator of leg&go bike:

“It’s crazy how many disposable things are constantly produced in this world. I decided to do it differently – to create a bike that grows together with its rider, so that the parents shouldn’t buy a new one after a year.”

 

 

Zpět do obchodu